Hem imorgon

imorgon blir det hemfärd till urtråkiga sverige.
Men d e lite najs för att jag ska ta tag i DEFF 2.0 Ska bli najs att kommaigång med den, så man kan få sluta slita när man e färdig med den.

Sitter å funderar på om man ska ner på stan å köpa en grå baseball-jacka. har varit av och på HELA veckan med den. tror att jag låtit bli för att jag e lite snål... den kostar iof inte så mkt, 40 euros. tror att jag kommer ångra mig om jag låter bli... blir ju lite långt att åka tillbaks för att köpa en jacka lixom.
Ska bestämma mej inomen kvart typ! ett beslut måste tas :)

Peace

Söndag

söndag utan sol e en tråkig dag i spanien då allting e stängt!!!
gahhhhh....

Mañana

imorgon e det söndag å allt e typ stängt. då blir det ju självklart  playan! idag lyckades jag ligga typ 2 timmar. men jag får typ ingen färg... undra om d e för att det e sent på året. imorgon MÅSTE jag pressa i 3 timmar. Jag e inte ens nära att bränna mig så 3 timmar blir lunch :) Kanske 11a till två. men helst halv 3, tre.  Ska göra mitt bästa. tänkte ladda upp med typ billekar och dylikt så att vi har ngt att göra på playan imorgon!
Nu ska jag hoppa i lite kläder för att jag å elsa ska ut å små-shoppa lite, weeiii!!!

PEace

Sådär ja!

Nu så har det shape-ats upp på shoppingfronten. verkar somom jag e bäst på att få saker handlade när jag e själv.
på förmiddagen har jag köpt; ett par AS najsa nike dunks i lila å rosa!!! wow, en kavaj, en lila siden tröja, 3 nagellack, ett plump-gloss, en nagelssax, 3 par strumpor och ett piercing smycke. Även fast jag inte e piercad, än iaf, om jag förblir o pirecad så kan man ju alltid ge bort den till någon som é!

nu ska jag ätq lite lunch

peace

Playan och lite komplettering mañana!

Ligger i soffan å chillar efter att ha spöat elsa i våran variant av spansk "fia med knuff" (fia con empujon på fin spanska) LEKSTUGA, tihi

Imorgon när elsa e i skolan ska ner på stan lite och kompletterings shoppa lite, inte för att d e någon hets men jag har fan shoppat alldeles för lite. har bara köpt; Ett par stilett pumps, ett par röda kilklackar och en fodrad fluff hoodie! det e fan inte bra jobbat!  Imorgon blir det en grå baseball jacka :)
sen skulle jag vilja köpa en handväska, en schysst bikini, mer skor och kanske en jacka som jag hittade på zara. Sen ska jag fan ta å lägga ner lite pengar på en ny doft, blir lancomes Hypnose. den e fan grym. fick en sån förut men sen blev den snodd typ veckan efter :( så nu e det dags för en ny!

efter shoppingen ska jag å elsa jobba lite på brännan nere i Play cala mayor!
suck it!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Peace

Fitness first

sitter och bloggar fran fitness first i mallis!
elsa missade bussen san jag kunde fordriva tiden framfor datorn. mkt roligt!
Har gymmat pa formiddagen och nu ska vi shoppa i portopi!
Hoppas pa att hitta ett par schyssta sneakers och lite klader!! man kan ju tycka att jag borde lyckas!

nu ska jag fejsbooka lite!
Peace

Mallan

hej vänner.
´ville bara titta in och säga att jag e på mallis!

Peace

RSS 2.0