stan och sats

har varit i stan idag o shoppat lite grann idag. drog till sats ett tag o körde lite kondition på löpbandet.
Tänkte dra o simma lite efter för att jag hann inte köra så länge som jag ville men jag komm till simhallen och då va den typ privat uthyrd eller nått... skit oxå!!
Jag får ta igen det imorgon :)

PeaCE

hjälp

hjälp, vet typ om hur jobbigt det kommer bli att träna ikväll, ni vet så där riktigt mördande :) Ska springa intervallen och sen gyma överkropp. Intervallerna är att springa 99%av max i 1minut, vila 30 sek och sen göra detta 12 gånger, man dör verkligen. Man ska ju springa så fort så att man precis inte rammlar av bandet. SJUKT JOBBIT!!!!!!!!!!
Sen tänkte jag avsluta med att gymma överkropp, har bara kört det en gång den här veckan så måste köra idag och sen på söndag igen!

Peace

Hata ibland asså!!

hur irriterande är det inte när man verkligen försöker träna och va duktig men träningen bara går åt helvete!!! som idag tex, när jag satt på tåget hem från skolan o stan insåg jag att ajg aldrig skulle hinna hem o hämta min badmintonbag och åka tillbaka till hallen. därför ringde jag coach mårten för att kolla om jag kunder spela sena senior träningen istället, och det fick jag. det va ju kul tänkte jag helt ovetande om hur pissigt jag skulle komma att spela. Drog in till täbban en snabbis med anna innan träningen o köpte ett par skor och en tröja, najs!
kommer till hallen, värmer o så, känns jättebra, sen så bara totalkrashar jag på spelet. inget stämmer, hade lätt 20 ramträffar, och för er som inte vet nått om badminton, 20 e sjukt mkt, normalt sett kanske man har 3-4st. Av alla 8 set jag spelade på träningen lyckades jag prestera bra i ett och ett halvt. Sjukt dålig procentsats. Det bästa jag fick fram va i singel :o mot mixxo, vilket e helt galet med tanke på att singel inte e min grej.
Så just nu e jag ännu mer trött på badminton än vad jag redan var, bådar inte gott inför eventuellt fortsatt spel.


peACE

plask plask i poolen

Har varit o simmat idag :)skönt att inte träna så himmla sent för en gång skull.
Malin kommer o ska vara min modell imorgon, awesomeness!!!
Orkar inte skriva ordentligt, hence alla frisåeende meningar.
Blir badminton imorgon
Har kollat på massor av modeller till min portfolio, ska välja snart

Nu ska jag typ hoppa i säng och kolla på nån spännande film,
Peace


Motståndskraft

något som jag öntligen börjat hitta!!! sjukt skönt, det går fan bra nu :)
va i skolan lite längre idag, tog en massa tid att föna och göra en mohawk, hahah men cool belv den :P
Drog till SATS med syrran efter skolan och gymmade ben, fett tråkigt, hatar verkligen att träna ben. Det känns lixom som om man ska krampa efter första övningen så då blir man helt avtrubbad när man vet att det väntar massa jobbiga övningar. men men d va bara att bita ihop! Avslutade med shrikes och två magövningar!
Drog till hallen efter det, hoppades på att nån spelare skulle förbi centrum innan elitserien, men nej...
jag hade knappt käkat lunch, tränat på det och va rätt hungrig. Snackade med mixo som skulle käka med amanda på daisys, kunde inte förmå mig att äta skräpmat där, även om det hade varit skit gott, men d e typ inte ens värt det. Så jag drog in till täby och köpte en sallad på Sandy´s istället. shoppade lite oxå, motståndskraft mod shopping kommer jag nog aldrig hitta :P känns ok iaf.
Sitter nu och funderar på vad jag ska träna imorgon... e verkligen inte sugen på att spela fjäderboll och sats har inga roliga pass imorgon därför blir alternativen; Gymma överkropp, Simma eller dra till Strike och köra thaiboxning. E ju lätt mest sugen på boxning men då måste jag typ styra med mig koffe lr nån, även köpa ett träningskort på strike, vilket det iof lutar emot men jag måste fortfarande planera, styra, tänka och sånt. Simmning kanske inte e en så dumm idé, va ett tag sen och skulle kunna låta bli att gymma för en gång skull. Normal planen e ju att jag ska spela badminton på onsdagar så lämpligt e ju att ersätta med annan typ sv konditions träning. Ja simmning får det bli, nära oxå, sjukt skönt!

peace

Muay Thai

Thaiboxning med andra ord!! Var på Strike i täby i går med koffe o körde ett pass, svin kul!! lätt najsare än badminton e just  nu :) Kanske inte e än helt rättvis jämförelse med tanke på att badminton e rätt tråkigt just nu...Det jag vill få fram e iaf att Thaiboxning e roligare än det mesta!!! Verkligen den typ av träning jag behöver just nu, Kondition men ändå väldigt mycket överkropp och lagom mkt ben :) PERFA TYCKER EMMA!!!
Känns dock lite tungast att man ska behöva köpa ett till "Träningskort", Betalar redan för badminton och för mitt sats kort, att lägga till 1800kr på det känns lite tungt, men ändå...
Tåls att funta på helt klart.
Snackade emd benna o han gav ett rätt bra förslag, Paus från Badminton o kör thaiboxning ett tag :) Könns rätt vettigt, dock så får det vänta tills efter Spåret, De e inte nu i helgen utan helgen efter det.  Så jag kan ju ta en lite paus om typ 2 veckor. tror dock att det kanske e ett seriesammandrag typ veckan efter så tror att laget behöver mig så man kanska spelar det sammandraget och sen tar en välbehövlig paus!!

Kollade upp det dirket på badminton.nu och nästa serie sammandrag e den 21a februari, och idag e det den 25e så Man kanju bestäma att jag tar en paus om precis en månad, då har jag betat av spåret och ett seriespel. Lutar åt detta beslut men ska nog konferera lite hemma först men just så e planen enligt ovanstående.

Peace


Lite otippat

och roligt.
först va planene att fredrik åström skulle komma hit i helgen, vilket va lite otippat men kul :) och sen, så sa anna att christoffer oxå skulle komma :) vilket ocå va otippat men roligt. Asså chris o fredrik e skidlärare som vi har jobbat med i ramundberget som nu bor i gälvle resp. halmstad!
Kul att vi har haft sune här tills imorse (en dansk badmintonspelare som anna känner som va här o spelade sis) och nu så blir han avbytt av chris o fredrik!!! verkar som om vi driver nått himmla hotel här typ :p

Kolla på SVT1,d e världscupen, Tror d ska vara super g.

Peace


SIS

sorry att jag inte har bloggat latley, men jag har fan inte orkat, har avrit massa i skolan och idag har jag varit på sis hela dagen. Har ju en av spelarna hemma hos oss så man har inte mkt tid över.
imorgon ska vi sit å men skulle vilja hinna förbi sity o köpa en as fin jacka från GUESS!!! den e så awesome :)

peace


bra svensk-dag

massa segrar innom svenska skidsporten idag, andré myhrér kom 2a i slalom, hanna falk vann sprinten, och emil jönsson vann herrarnas sprint :) om en hlavtimme börjar skidskytte, hoppas på lite mer OS uppladningn!


Peace

sitter hos pälsen

har varit o kollat på snabba cash med elsa och nu e vi hemma hos dom i uppsala! kommer hem ikväll dock!!

peace

deffa

nu ere deff som gäller, till tusen :)
På måndag blir det inte en lugn stund. har iof varit duktig iveckan, nu fram tills fredag har jag tränat 7pass vilket e rätt bra på 5 dager. Detta måste hållas uppe samt ökas :)

Jag e trött så pallar inte skriva!!
peace

Jobbar

kul att man jobbar på sin enda lediga dag, kännde att jag inte ahde råd att säga nej...

peace


hej bloggen

känner inte att jag pallar skriva så mkt idag, har hunnit jobba hos mamma idag och varit o deffat överkropp på SATS med anna :)
imorgon ska jag ha modell i skolan, första personen e frida :) hon blir min invigning :P hihi

peace

1a dan i skolan

nu va man tillbax i skolbänken igen! började idag på min nya utbildning, Masters makeup artist och hårstylist :)
totally awesome!!!
fick massa smink idag,varje flickas dröm, tihi..

peace

I heart you

...hihi

Har du hört ryktet om morgans?

ska på bio och se den idag!!
har målat hela förmiddagen så nu e det dags att hoppa in i dusche o göra mej i ordning :)

peace

Omänskligt trött!!!

Har varit uppe sen 20 över 6, sen dess har jag spelat seriespel till kl 17. Sen åkte vi direkt till mormor o morfi å käkade middag, jag orkade inte sitta up, precis efter jag hade ätit så bara la jag mig ner på golvet! vi stannade typ en timme, jag pallade inte en sekund längre!. Drog förbi favvan en snabbis o köpte lite ben and jerrys glass :) mums..
nu sitter jag o kollar på robinson, lagom spännande, fundrar på att dyka ner i nån mysig film, vet dock inte vilken!!!

Det gick riktigt bra i serien, vann första matchen mot BMK Carlton med 5-3, sen lekte vi sönder BMK Göta med 7-1!!!!! lekstuga! detta va riktigt bra för våran serie position, som det såg ut innan detta samandraget så låg vi 2a, tror jag, kanske delad 3a med visby, men jag tror att d va 2a. Men visby spelade iaf en oavgjord idag sen vet jag inte hur det gick i deras andra match. Så nu ligger vi stabilt på en andra plats! Toppen :) Nu gäller det bara att vinna över fyris nästa gång, om vi ska nån chans att vinna dvs (förmodligen inte) :P


Peace


Varför kollar jag på "på spåret"

när det är let´s dance på 4an, skit oxå!
jag har verkligen ingen talan här...

peace

Missar va?

Var och spelade badmintopn igår för första gången på 3veckor. De e ju serispel imorgon så känndes rätt viktigt att träna igår. Men man missade ju en hel del alltså!! sjukt irriderande. Men dock missade jag inte så mkt i dubblar o mixed, mest i singel. Som tur e ska jag ionte spela singel i serien :)

Har lagt in 4 annonser på blocket. Så om ni behöver skidor/skidkläder/goggels så gå in o kolla! har lag på: K2 skidor, Smith spegel goggels, Ripcurl skidkläder och burton skidkläder!

Peace

ps. kväll börjar let´s dance! min ultimata dröm e ju typ att få vara med i det! och så ska det låta!!! ds.


trettio minus och hemgång

de e sjukt kallt idag och vi ska åka hem.
nu måste jag fortsätta städa!

peace

salomon geisha

Såhär ser mina blivande skidor ut!
iaf ett par av dom, har fortfarande inte bestämt vilka race skidor det blir!
Men detta är min Salomon geisha


Peace

köld peak idag

idag e den kallasate dagen hittils, -28!! de e inte nådigt vill jag lova!
imorgon ska det bli ca -40 grader!!! om man tycker 28 e kallt, då e ju 40 typ, jaa, jag vet inte, AS KALLT!
troligtvis så börjar vi packa ihop för att kanske åka hem imorgon istället för i övermorgon! men d känns helt okej, har ju vart här ett bra tag och när det e såhär kallt, de e enda man kan göra e att gymma och det kan jag lika gärna göra hemma. Plus att det e rätt bra att komma hem en dag tidigare så jag kan spela badminton både tors och fredag. Sen har jag ju seriespel på lördag och jag har ju inte hållt i ett rack på 2 veckor så de e bra tt hinna spela lite innan helgen!
Sålde förövrigt mina skidor igår, DIREKT, satte in annonsen, 3 timmar senare va dom sålda! check!!!! hon ska komma o hämta dom på lördag, eller jag ska ta med dom till tennissstadion på gärdet där vi ska spela serien, pappa åker med så ordnar vi upp det där med skidorna efter spelet.
Så nu ska jag köpa ett par Salomon skidor! förut var ju min tanke att man behöver 3par skidor, men den tanken vill jag revidera. Man behöver 2par skidor! ett par riktiga race skidor och ett par fetingar. Min tanke är enligt följande: Jag gillar ju onekligen att nöta pist med rock´n roll svängar hahaha asså riktigt bitiga varving svängar. Därav race skidorna, har tänkte mej typ, Völkl tigershark, völkl attiva fuego, head super shape eller Salomon equipe v3.
Sen den andra skidan ska vara en feting, med tanke på att jag åker mkt på påsken och på nyår då det antingen är puder eller hårt eller slask. och fetingarna körs bäst i puder och slask. och när det inte e någon av dessa så ere hårt och då ska jag ha race skidorna!
Toppen ju!!

Peace

voddler

me lajki att emma har fått voddler!

and alson: kolla in mina annonser på Blocket.se om ni behöver nya skidor eller goggels! säljer min a k2 burnin luv o ett par smith spegel goggels

Peace

ica ulf

älskar ica ulf i den här reklamen :)

peace


liftarens guide till galaxen

slå på tv4! bästa filmen ever!

peace

-27

idag e det kallaste dagen! tjugosju minus grader! alldeles för kallt! drog till villan och tränade istället för att åka o frysa sönder sig i backen.
Nu sitter jag o kollar på tour de ski och orkar knappt lyfta armarna. jag blir alltid helt förstörd i armarna efter jag gymmat överkropp. orkar inte ens typ klia mig i huvudet! hahaha

nu ska jag laga lunch!
peace

bahh

shit va jag hatar svenska deckare!!!! dom e SÅÅÅ dåliga, allt ska alltid vara så himmla svenskt o tråkigt! vad ni än gör sätt inte på svt1 nu!!! kolla på star wars på 4an istället!

peace

1a dan på året

första januari har varit väldigt lugn, sov till halv tolv. SKÖNT!!!
sen så dök jag ner framför datorn för att finna en voddler invite i mailboxen! riktigt najs! började med att kolla på Raise your voice med Hillary duff, den va lagom mysig!

Gårdagens festligeheter utövades enligt följande; Var såklart i bacekn o körde fram tills lunch. sen kom hanna o hämta mig o anna så åkte vill ner till funäs, vi gick o handlade till middagen, va på systemet sen käkade vi lunch!
vi droppade av Anna hemma i stugan så åkte jag med Hanna upp till macken, hon skulle inventera och vi hade sagt att vi skulle hjälpa till, ett beslut man okmm att ångra ganska tidigt!!! sjukt tråkigt, men anna packade in maten hemma sen kom hon oxå, så hjälptge vi till 1,5timme vardera! lite snälla är vi iaf :P
efter denna tråkiga upplevelse gick vi hem och gjorde iorgning inför middafgen, vi hade taco buffé med lite skidlärare, hanna o magnus och sånna! våran skidskolechef komm tillomed :P roligt, vi kökade taco o spelade "Med andra ord", jag va i lag med Fredrik och såklart vann vi!! :)
sen började det bli dax att dra till berget, lite sent påkommet förövrigt, vi drog 20 över 11 härifrån. Vi skulle ju köra fackeltåg 5 i 12. så när vi kom till berget var det bara att hetsa i skidkläder o hitta ett par lagg som passade (pallade inte att släpa med mina egna) så jag fick låna ett par av plutten :)
hoppade på liften och så va vi i bacekn kvart i 12! perfa, vi tände våra facklor och sedenligt, 5 i 12 åkte vi ett schweitzerkors ner för slalombacken! fiktigt snyggt om jag får säga det själv!
2 backar läsk spelade på rudolf efter så vi va där en o en halv timme sen drog vi hem, och nyårs afton var över! trevligt trevligt!
här kommer kvällen i bilder :)

först åkning i ramis


nyårsmiddag med mudslide till efterätt!


lite bilder på folket


plutten


Cattis o Anna

hanna, magnus och steffe i bakgrunden




Ja, så var det!
peace


RSS 2.0