BIO

Har precis kommit hem från bio med martin ao ellinor, vi såg flickan som lekte med elden.  d e den andra filmen i ordningen, hade dock inte sett ettan men d funka iaf. De va ju iof inte mi typ av film. Gillar inte svenska filmer lr sånna som inehåller verkliga läskiga saker. Sånt man lixom vet finns men sånt som man nästa låstas som d inte finns. Sånt gillar jag inte att titta på!
Anna e hemma ikväll av nån anledning. Känns som om de kommer bli lite crowded i min säng, jag bara kikade in och då hade hon typ redan sommnat i mitt rum... vad göra nu

Peace

Bättring medför träning

Har tränat ett pass på typ 8dagar och min rygge verkligen SÅ mkt bättre. Ioch med detta och de kommande seriesammandraget ska jug nu kicka igång träningen ordentligt igen. börjar idag med ett pass fjäderboll! ska bli grymmt skönt att komma igång.
Har en hel del seriespel i veckan om man säger så. först på torsdag ska vi ha enkelmatch mot Fyris, så vi drar till uppsala då alltså. Sen på helgen ere match mot Lidingö och Komback, och äntligen har vi hemma match! Skit skönt att bara behöva åk atill Täby. I våran serie (div.2) ere verkligen bara lag ifrån värsta hålor, typ eskilstuna, norrköping, örebro, lindköping och visby. sen e de 3 sthlms lag, Täby, fyris och lidingö. Sen e ju komback med, men vet fan inte vart dom e ifrån, tror att d e rätt nära.
Nä men iaf så ska jag verkligen köra på, vi ligger bra till i serien så d gäller att vi spelar på topp, speciellt mot fyris. tror att dom också toppar serien med oss så d e en viktig match!

Nu ska jag hoppa in i duschen, Martina o Ellinor kommer hit, jag har fått rollen sopm hudterapeut haha, ska färga o plocka deras ögonbryn. Passar på och tar mina egna samtidigt!

Peace


1a advent

Kan man säga "glad advent" till nån, typ inte tror jag men vad ska man då säga lixom. Om man vill hälsa nån en riktigt kul advent, happy advent typ hahaha
hum konstiga tankar

Peace

Förnyelse!

Idag har gjort mi blogg lite vintrig inför skidsäsången! Jag tycker att d blev as fint!! NÖJD hihih

Snowy dreams!
Peace

sjukgymnast imorrn

börjar bli en vana faktiskt!
har fösökt lata mej i veckan, så fort jag inte tränar så känns det bättre i ryggen. dock så va jag o spelade fjäder idag. va tvunget kännde jag. Lirade typ en timme och såg till att göra mina övningar! duktig jag!!!
så imorrn ska vi väl böja o klämma o se...
men d känns iaf mkt bättre, lycka!!

peace

Smält laptop!

Ofta nått sånt händer, min laptop har smält! någon, nämner inga namn, fällde upp den över ett stearin ljus och tyckte att det verkade som en bra ide att lämmna den så...
Fittnes!!!!
Åkte till elgiganten dan efter för att lämna in den. Som tur va tog jag en så där extra försäkring på den när jag köpte den. Jag brukar ALDRIG ta sånna, jag e rätt pendant med mina saker så dom brukar inte tappas bort eller va med i olykor, men en laptop känns som om den lätt hamnar i riskzonen så tyckte att de va lika bra att ta en sån där försäkring. Rätt glad att jag gjorde det nu!
Var o lämmnade in den i söndags, ringde försäkringsbolget igår. Förmodligen så får jag en helt ny dator, annars så byter dom ut hela chassit och skärmen, men vilket är rätt dyrt, så blir nog en ny dator.
De hade ju varit najs om datorn hade varit typ 3 år gammal men när man har haft den i typ 4månader så känns d ju lite ovärt. Då kunde den ju ha fått vara hel ett tag till!
Men men, d viktiga e att jag får en ny!

Va på bio igår och såg New Moon med Markus. träffade både natha o fia i täby btw. trevligt trevligt!
filmen va bra, inte så här WOOOOOO, utan woooo, hahah
men d va ju najs med deffade killar som springer omkring utan tröja mest helatiden! me lajki


Hittade en najsig pälsjacka på SALT oxå, känner att jag behöver en sån. Jag menar; har ju  bara 2 st hahah, nej men d e faktist pälsvästar och varje gånga jag går ut så tänker jag att d e jättevarmt o så, men så fan heller!
jag vill ha en jacka! pappa skulle in till tennisstadion o träna o då kan han hämta mej i täbycentrum på vägen hem så jag åker nog dit och köper den!!! :) Totally awesome!!

Peace

blää..

blä blä blä

förklarar imorgon

SWJ och en hel del smärta

Börjar bli duktigt irriterad på min j*vla rygg. var ju hos sjukgymnasten förra veckan och fick diagnosen, bakre diskrubbning i ländryggen! inte kul.
jag fick båra övningar som jag har gjort men d har typ blivit sämre. igår fick jag jätte ont under träningen så jag bestämde mej för att gå av. Idag vid 10 var jag återigen hos sjukgymnasten, vi utvärderade resultaten och tittade på nya övningar. Nu har jag fått massa nya övningar, de flesta e coreövningar. Lite plankan och sånt! det ska va bra och hjälpa ryggraden att hålla sig på plats och därmed inte trycka konstigt på diskarna. dock har jag haft jätteont idag, kunde knappt åka buss i 10 minuter utan att få damp.
Nu känns det verkligen massor när jag krummar ryggen, måste svanka!
Har två till tider hos sjukgymnasten innan jul så jag tänkte göra mina övningar och så fram tills dess och om inte det funkar ska jag se vad som händer om jag inte spelar någon badminton och typ bara tränar allting runt ryggraden. Hon har sagt att det e ok att spela men jag börjar tvivla nu...
badmintonen triggar verkligen igång smärtan, men under de senaste dagarna har den varit konstant, me no lajki!

Om man kollar på den här bilden så kan jag nog lyckas förklara mitt beskymmer!
Emellan varje kota i ryggraden sitter det en disk som e fylld med vätska i centret. Iochmed att jag e överrörlig i ryggen så blir min ryggrad för mkt "utåtböjd" vid svanken och iom det så blir det mer tryck på insidan av disken. Detta kan leda till att det kommer ut vätska och en hel del smärta! plus då att jag sitter med bena i kors och att jag hela tiden trycker ihop vänstersidan så har jag fått ont på vänster sida.
detta skall som sagt då lösas med att stabilisera allt runt ryggraden och avlasta disken, samt att jag alltid ska sitta o svanka och lixom trycka tillbaks disken där den ska vara!

Låter som en väldigt lätt plan men de e helt klart svårare än man kan tro. Hoppas på att iaf bli lite bättre så att jag inte har onte hela tiden. vill att smärtan ska gå tillbaks till så som det var tidigare; att det bara gör ont när jag tränar, då jag lixom retar igång det.

Men till roligare saker! imorgon är det dags för årets skidevent i sthlm, Stadium winter jam!
komemr bli grymmt, massa roliga åkare, massa roliga kompisar, massa roliga skidmärken e där o promotar! bara roligheter med anra ord.

Ska in dit vid typ 12, ska hinna in till sollentuna och kolla på syrran när hon spelar DM. Jag pallade aldrig att anmäla mej, plus att d e ju winter jam så jag hade ju typ lämmnat wo iaf.
På winter jam förra året var det verkligen tok kallt, asså även om d va typ noll gradigt i luften så blir man ju duktigt kall av att inte röra på sej så mkt, speciellt när man e där typ 5 timmar! Så iår ska jag ha på mej mina skidkläder, awesomeness, ville typ d året innan men jag trodde ingan anna skulle ha det så man vill ju inte se ut som ett ufo så jag sket i d, men d va massa folk som hade d, så iår blire skidkläder!!!
Alla ni som inte gör nåt speciellt imorgon så tycker jag att ni ska komma in till sthlms stadio och kolla, d e gratis inträde och det händer massa spännande saker!!

Nu ska jag kolla på film!!!
Peace

Tjejlunch!

malin har varit i berga idag o fixat håret så vi hade bokat in en öunch.
hon ringde o väckte mej vid typ 11, precis lagom. sen kom hon, vi åkte å handlade sen så lagade vi en ap god ceasar sallad, mmm

Nu ligger jag bara hemma o degar, väntar typ på att klockan ska gå snabbare så jag kan åka till träningen nån gång!!! gahh, ibland går tiden långsamt..

fridens


Nja...

blir nog inge mer stas dance för mej. kännde mej rätt töntig. Asså grejen e, kan man dansa så ere e barnlek. visst egentligen, skit samma om d inte e så svårt men jag kännde mej så dum. isrället för att fokusera på att de ska se dansigt ut så kan man lixom ha höga knän om ni fattar vad jag menar! känns lite fjantigt. men men
passet var 45min så efter gick jag o körde en timme på gymmet, jag kännde mig jättestark, d e ju alltid kul :)

Imorgon bitti blir det diverse fjäderbollsövningar med syrran! det kommer bli SÅ jobbigt! men d e ju bra I guess!
Sen ska jag in i täbban en snabbis och handla lite småsaker.
Imorgon kväll ska jag göra nått jag aldrig gjort förut. Gå på opera!! mkt spännande. men d e najs, en ursäkt för att klä upp sig, NAJS! ska ha mina nya heels, 13cm upp!!!! it´s gonna be awesome!!

nu ska jag kolla på will o grace

fridens med er

Sats dance

Hittade ett danspass på sats  som verkade spännande, det får det bli!!

Peace

Träna kanske...

Asså jag vill spela fjäderboll idag, men d finns ett litet problem med detta!
Jag har ingen träning idag. Och varken anna eller markus kunde idag, dock bestämmde jag o anna att vi ska spela imorgonbitti! så d e ju najs!
Men jag vill spela idag, gahhhh!!!!!!!!!!!!!!!!!
Annrs blir d ju till att åka till sats o typ gymma lr nått, men jag känner typ inte för att göra d.
Pappa sa precis att han skulle in till gärdet o köra lite styrka så då kan man ju komma in till stan lr nått, men malin kanske kommer hit ikväll och så. då e d ju bra om jag har tränat redan, FAN hata att inte ha bestämmt nått skojit i träningsväg!
Kanske åker å simmar, d va fan alltför länge sen.
Ne, vem försöker jag lura, d kommer jag inte gör :P
hahah



Ne, detta tåls att tänka på!
Om man kommer till ett gym skulle man ju passa på att sola lite solarium, se om man kan jobba bort blekheten lite smidigt! hahah

Peace

Måste prata med Coach-M

Börjar bli rätt trött på ogivande badmin...
måste pratas vid med Coach Mårten!! hur skall jag lägga upp detta??!!

Peace

Osykande much!

somliga e ju otippat osykande. Lite random efter lagom länge av konversation...
somliga e ju inge roliga alls!!

somliga

Helg

nu e d helg o d e najs!!!
yoggis o marran va här igår och käkade middag! d va najs

Peace

Salomon!

Okej, brace yourself! här kommer tidernas snyggaste skidoverall, den här ska jag ha!
den e sååå snygg, sen så står det Salomon på rumpan! awesomness


Denna ska jag ha! De e så sjukt coolt att åka i overall, om man kan åka dvs.
Anna tjatar om att den e ofunktionell men där håller jag inte med. Tycker att de e en skit smart lösning. När man vurpar i pudret får man garanterat inte in nån snö och man e alltid varm!

sen så återstår ju den eviga frågan om skidor! självklart vill man ha ett par nya, men e d lite insane kanske??!! humm vet inte riktigt.
Asså grejen e ju den att jag har alltid älskat K2 Tought luv, so fort jag kommer till Ramis så plockar jag alltid ut ett par sånna. men samtidigt e jag duktigt sugen på ett par salomon geisha

Saken e ju dock den att jag aldrig har kört dom... rätt riskfyllt, emn å andra sidan kan man ju bara sälja dom om jag inte gillar dom, lär ändå gå plus på det.
Så, K2 eller salomon...
ett par skidor jag vet att jag älskar eller par skidor som jag har hört ska vara bra...
rolig grej om jag köper k2 skidorna, då äger jag bara k2 skidor, 3par närmare bestämt!

Jag ska fan ta o bestämma mig så fort som möjligt!!
längtar till snö!


marklyft och bacon sjukan!

Har varit i stan iadg med markus, vi har kollat skidkläder!! emma har bestämt vad hon ska ha!! ska lägga upp alles imorgon.
sen så har jag varit på SATS med anna o eric. idag bfick jag en ny övning! weheeiii
MARKLYFT, d e fan inte lätt vill jag tillägga. d va super jobbigt och jag kommer förmodligen ha AP ont i morgon. sen körde jag lite chins och sånt, lite ben oxå. dom får man ju inte glömma såhär inför skidsäsången!!!

nu skia jag kolla på film, men immrn kommer ett finfint inlägg om mina otroligt vackra skidkläder to be!!
ska förövrigt gå å vaccinera mej mot denna bacon sjuka, jag vill fan inte d. mkan har ju hört att alla blir sjuka efteråt och det vill jag verkligen inte!!

fridens

1a jobbet

Avklarde igår mitt första bertender jobb!! d ve njas! d va ett poker evnt på barakademin för Potraiser.com!!!

Men nu börjar filip o fredrik!! gotta go

Peace

Emma e trött!!

därför orkar jag inte skriva nått..

okej en sak kan jag väl skriva: Hej!!

peace

Lugnet efter stormen...

Nu e min bartender utbildning slut! både på gott och ont!! d har varit skit kul men väldigt intensivt!!!
vi hade slutprov i fredags, jag klarade alla 3 delarna direkt!! jippi mej!!!

Så här kul hade vi i skolan:


Sotos, sara o henke


Leo och Jag


teddan shakar en drink

Jag silar upp en "silk stocking"

 

 

Ska lägga upp lite mer bilder och så men nu får der va nog!!

fridens vänner


RSS 2.0