Luktar träningsvärk!

har varit och tränat på gym och motion idag med Martin. Sjukt tungt bitvisd. Körde överkropp, va helt slut i armarna och bröstmusklerna, hade lite mer att de i ryggen men den kan jag ta imorgon!

Har även varit hos Amer sport idag och kollat skidor till mig. Blir nog 2 par iaf. ett par riktiga race skidor och ett par lössnö lagg! grymmt!!!

Glömm inte att kolla på finaken i curlingen, damer alltså, kanske inte den mest spännande sporten att kolla på men det e ju olympsik final och sverige ska spela så då kollar man! PUNKT SLUT

PEace

Snurrit värre

En lite annorlunda Badmintonträning var det ikväll. Det va tre saker som gjorde träningen lite different!
1, Jag fick beröm av Mårten (tränare) för mitt, Get This, FOTARBETE
2, Spelade bara singel!!
3, Löp avslutningen var en jävla lekstuga!!!

Lite intressant alltså...
fick inte inte alltför behaglig huvudvärk inpå anadra omgången, jag blev jätte snurrig i huvudet. blev duktigt jobbigt astt spela singel när man knappt kan navigera sig! :p
Tror att de va för att jag hade ätit dåligt. Kanske även för att jagtyp sov jätte lite igår, va på Café Opera med syrran och tog en sväng om :p

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen kanske man ska ta o kolla in damhockeyn, asså sådär jag vet men d e ju en medaljmatch så...

Peace


Amand/Kat Von D

här kommer bilder på min kreation från gårdagens trendtävling!








Awesomness hu??!!!
tog tre timmar prick! NÖJD

Peace

trendtävling

imorgon e d trend tävling som gäller!
amanda ska bli min alldeles egna kat von D, it´s gonna be SO awesome!!!

ska packa ihop alla grejer jag ska ha med med mig, e typ sjukt mkt så d känns som om d e dags att göra nu, ingert får glömmas!!!

peace

flowerpower

sitter i skolan och lir sminkad av emelie! jag va även modell för carron idag (lärare) så jag har en ros på höger kind och snar har jag en lotusblomma på vänster, freakin flowers!!

Ska till hallen sen ikväll och spela badminton. sen så ere ju OS på tv så det finns ju att göra. sen så skulle jag behöva somna i god tid, har inte sovit tillräckligt på hela helgen.
Ska spela seriespel i helgen, i komet, SKIT oxå!! den hallen e ju verkligen sopsämst! speciellt nu när det e minusgrader ute. då e de minusgrader inne i hallen oxå, man får typ värma en halvtimme och så fort man tar av sig värmkläderna så har man blvit kall igen. sen e d ju jävligt bra att det e cemént golv oxå, kallt och hårt! jag går verkligen sönder när jag e i den hallen! SMÄRTA

peace

Berns imorgon!

imorgon ska spendrups introducera en ny cider och detta ska ske på Berns. En kille som förmodligen ska starta ett samarbete med MIST kom in till oss idag och bland annat så bjöd han in oss dit :)
jag ska ju på avatar 3d men efter tänkte jag o malin dra dit och mingla lite :p

nu måste jag hoppa in i duschen!
peace

MIST

imorgon och under hela helgen jobbar jag på MIST så kom förbi mej :)
Peace

konstant trött!!

jag somnade på bussen idag! 1a gången ever!! SÅ trött e jag nuför tiden, därför har jag fan inte tid o sitta o fjanta mej vid bloggen :p hahaha (för idag iaf)

peace

resultat

torskade tyvär mixeden men tog dubbeln så imorgon vankas det semifinal!
därför ska jag sova nu :)

peace

Modell pics

tänkte bara visa en bild på hur najs sara blev när jag sminkade henne :)
förövrigt tyckte våran lärare att d va så snuggt så att vi skulle gå till studion och fota d, d va bara jag o en annan tjej som fick göra, rätt bra av 36 elever :)


och sen med lösögonfransar



fridens

Spåret Open imorgon!!

imorgon smäller, det första tävlingen på typ hundra år känns de som iaf.
spelar dubbel med syrran och mixed med tomas ahlgren!
Ska bli kul att köra, dock har jag spelat pissigt i veckan men då brukar det gå bra på helgen, hoppas på d :)

Peace

öppet hus imorgon

imorgon ere öppet hus som gäller på MIST, kom dit om ni e intresserade av att se hur vi jobbar eller om ni e sugan på att gå utbildningen :) eller så kommer  ni bara dit o hänger med mej ;) och sara såklart, hon ska va min modell, de snyggot :)

peace (Oops särskrev visst öppethus, det ska ihopskrivas va??)

RSS 2.0